Förlåt

Förlåt att jag har haft dålig uppdatering men så kan det vara ibland.
Igår så var skolan rolig. På idrotten fortsatte vi med vårt dans projekt och sen på So:n så fick jag och Emil kolla på film för att Kerstin hade en film som handlar om just det mitt och Emils fördjupningsarbete handlar om. Efter skolan så hämtade mormor mig och så åkte vi till en sångpedagog och jag sjöng en stund. Det var roligt och gick bra även om jag var lite hes i början. Men det släppte sen när jag väl började sjunga lite mer.
 
Kvällen spenderades bara hemma framför först en film och sen X-factor. Tycker att det var tråkigt att Malcolm åkte ut för han är verkligen riktigt bra. Gcik och la mig tidigt för jag var riktigt trött.
 
Idag åkte jag mamma och Linnea till Åsbo ponnyklubb för mamma skulle tävla. Det var kul för jag älskar verkligen Åsbo. God fika, trevlig personal och stämning till 100%!! 
I första klassen gick det super och de kom femma. Santos hoppade verkligen jättefint och mamma red ordentligt. I andra klassen blev det ett missförstånd på ett hinder så de rev det rätt rejält. Sen kom dom lite i obalans så mamma la en volt. Så det blev 8 hinderfel och 2 tidsfel men vi är ändå nöjda för, förövrigt så var det en riktigt fin runda. 
 
Nu ska vi iväl på Julmarknad i Wapnö för Linnea har tjatat om det i flera dagar nu. Efter det ska jag börja på min och Emils Powerpoint och sen ska jag kolla på det efterlängtade avsnittet av Vampire Dairies!!! Åh kan knappt vänta för i förra avsnittet disaade Elena, Stefan och berättade för honom att hon hade känslor för Damon, igen!!!! åh precis vad jag ville. Det ska även vara kärlek mellan Caroline och Klaus i detta avsnitt och det är riktigt efterlängtat!!!!!
 
Nej nu måste jag åka!
 
 

Kommentera här: