Helt död

Ligger i soffan och försöker att inte somna vilket är väldigt svårt. Har varit hemma i ca en timme och innan det har jag suttit och pluggat matte på biblioteket hela eftermiddagen. Är riktigt trött på det nu och det ska bli så skönt att ha det gjort sen efter imorgon. 

Det har varit så grymt varmt så jag har inte kunnat rida men jag ska ut nu och rida min fina kille. Ska ta Rosendal och den kommer vara jättefin nu i solnedgången. Känner mig trött men ändå glad! 

Hinner jag så ska jag uppdatera mer här seNare. 

Puss 


Matte

Har nu kommit hem från skolan och ätit och sitter nu med min matte. Känns helt ok faktiskt men är lite stressad för jag känner inte att jag riktigt har tiden :( 

Det är extremt varmt nu så det finns inte en chans i världen att jag kan rida nu. Jag pluggar nu och får gå ut senare ikväll och rida! 

Ska försöka uppdatera mer sen men annars vet ni vad jag gör, pluggar matte..Godmorgon

Klockan är sex och jag har nyss vaknat. Är sjukt trött idag och vill bara somna om, men icke. Idag har jag en kemi-redovisning och ett engelskaprov så jag har lite att stå i. 

Senare i eftermiddag ska Olliver ridas och stallet göras. Efter det måste jag plugga matte då jag inte hann göra det igår. Kom in från stallet halv nio och då åt jag och sen var jag tvungen att ge mog ut på en löptur för att leta efter benskyddet som Olliver tappade när vi red. 

Nu börjar klockan bli mycket och det är hög tid för mig att stiga upp. Ha en bra dag så hörs vi!