Riktigt bra

Träningen gick riktigt riktigt bra och Ollie hoppade helt fantastiskt! Hade ett babypelam med rakt gummie. Han var väldigt lyhörd och funkade så himla bra på det! Nu ska jag åka och jobba, kanske bloggar på plats men det är inte säkert! Hejjhej

Inget bett

Det blev inget nytt bett idag för vi ska testa ett bett som våra kompisar har först! Men det blev deltatyglar och vanliga gummietyglar till mig! Nej nu börjar snart träningen så nu måste jag fixa Olliver!

Blixtar och dunder!

Japp, som rubriken lyder vaknade jag i morse av ett förfärligt öväder! Det åskande så att hela huset skakade! Jag vaknade tidigt av åskan men somnade om och sov länge. Efter det så har jag gjort i ordning stallet och sen mockat hagen. Nu är jag på väg in till stan för att göra några ärenden! Bl.a. så ska ett nytt bett till Olliver inhandlas. Det blir nog ett ledat baby-pelham i gummie/syntet. Han blir ju så stark i hoppningen, men bara för att han tycker det är så kul. Så det är ju ett angenämt problem, verkligen. Ikväll blir det träning för Micke på Lynga. Det ska bli roligt! Skriver mer sen!