Mot skolan

Jag är helt sjukt trött och sitter nu på bussen och fasar inför denna otroligt långa dag! Jag har 5 långa lektioner och slutar halv 4. I eftermiddag blir det fika med min bitch. Sofia slutar kart över fyra så jag får sitta på biblioteket innan och plugga lite.

Vi hörs!
Puss

Jag har världens bästa ponny!

Åh min älskade lilla Olliver vad bra du är. 
 
Tävlade i Kungsbacka idag och jag skulle hoppa två stycken LB där den ena var destriksfinalen i Mountain horse PC. Första klassen var MHPC och det är första inne för mig och Olliver så jag hade inte några högre förväntningar. Vi gick in på banan och Olliver var lite spänd och vi fick inte riktigt samma flyt som vi brukar ha, med vi var ändå nolla i grunden och sen när vi gick in i omh så släppte allt och vi gjorde en superfin omhoppning. Det resulterade i att jag kom 2 utanför placering i MHPC och 2:a i själva klassen.
 
Sen var det dags för andra LB och redan på framridningen kändes Olliver så fin så det var så kul. Väl inne på banan gjorde vi en sååå bra runda med värsta flytet och riktigt bra språng. Jag fick en sådan härlig känsla och det var så härligt så jag brydde mig faktiskt inte om, om jag skulle bli placerad eller ej. Men vi hade en riktigt bra tid så et höll i sig hela vägen och vi van den klassen och vann ett segertäcke och ett presentkort på 300 kr på hööks o allt så det var såååå roligt. Världens finaste Olliver.
 
Även Fred har hoppat kanon idag så det har varit en lyckad dag!! 
 
 

I Laholm

Nu sitter jag här i Laholm med bästa Maja. Mamma har hoppat en 1m med ett ner och nu ska hon snart hoppa 1.10.

Det är så roligt att spendera lite kvalitetstid med soulmate. Tycker synd om våra mammor och resterande folk på tävlingsplatsen när vi pratar så mycket. Ni alla som känner mig, vet hur mycket jag pratar. Maja är exakt lika dan och när vi är på tävling tillsammans så är vi fullkomligt galna! Hahaha love my soulmate!

Har nästan inget batteri på telefonen så bloggar nog mer ikväll.
Puss o kram alla älsklingar