Världens Bästa!

Hej allihopa!
Jag är ingen bloggare men eftersom min älskade vän är alldeles för dålig på att uppdatera sin blogg hoppar jag in, hoppas det är okej Julia?!

Kan ju berätta att de senaste dagarna har Julia vart och hälsat på mig i underbara Varberg. Det är ngt hon behöver gör om, just nu ligger hon och sover och jag hoppas du sover gott gumman. Alla från Varberg hälsar så gott! Och vi hoppas vi ses snart och då menar jag väldigt snart.

Gud vad svårt det var att blogg?! Aja jag ville bara tjecka in och hälsa från Världens Bästa MAJA! Och nu hoppas vi att detta kanske ger en kick till Julia att börja blogg lite!

 Hoppas inte din fot ser ut som denna btw
Kommer du ihåg?
Och efter denna natten så aa....
xoxo
 
 

snart

snart mina kära vänner. Snart har jag tid för den här bloggen igen och då lovar jag att den ska bli mer aktiv. Jag har bara inte haft tid på senaste tiden. Jag har haft alldeles för mycket i skolan. Men snart så är jag tillbaka i bloggvärlden.
 
 

Onsdag morgon

Ingen bloggning igår och jag är ledsen för det, men jag var i skolan från vi slutade vid 3 till klockan 7 och bara pluggade. Kände att jag verkligen behövde det och känner mig lite mer redo inför provet idag.

Idag blir det en riktigt jobbig dag för mig. Det börjar med nationella prov i engelska och det lär ta några timmar. Direkt efter det så blir det en vanlig engelskalektion. Hela dagen avslutas med matteprov. Åh känner mig trött, sjuk och väldigt nervös inför denna dagen. :(

I eftermiddag blir det ridning på Olliver. Idag är det studs och lite hoppning som gäller inför helgens tävlingar.

Nej nu måste jag snart bege mig mot bussen. Pusssss