Filmmys

Nu har vi bara filmmys efter en mysig dag i staden. Jag köpte en sååå fin längre tröja som jag bo i, i höst! Åhh vad jag kommer sakna majs när hon åker hem!

Men när hon åker kommer denna bloggen bli mer aktiv. Jag lovar!

På tåget igen

Nu ska jag och majsan in till staden! Vi ska fika och gå i affärer. Morgonen spenderades i Falkenberg på sadelutprovning med Oliven. Tillslut hittade vi två som låg bra som jag nu har med hem för att testa! Kulkul!

Ikväll blir det nog lugn kväll med film för är trött sen igår. Det kommer några djupa inlägg så fort jag har tid. Vet precis vad jag ska skriva om..

Puss o hejjjjjj

så himla glad

Har haft en riktigt bra dag i Helsingborg. Linnea och Fred hoppade fantastiskt i LBn men de fick två pet i omhoppningen! HELT Linneas fel då fred var fruktansvärt fin.
 
Olliver var kononfin i LAn! 1an var en stor mur, och jag som aldrig har hoppat mur med Olliver förr, red på lite. Det var kort väg till tvåan och jga fick inte tillbaka honom i tid så det blev ett mellanläge om jag skulle rida på 5 eller 6 språng. Valde 6 och då kon ha för nära och fick inte upp benen så vi fick ett pet där. Annars så var vi nolla och en SUPERFIN runda. Väldigt nöjd då det var maxat och svår bana med mycket titt-hinder. 
Detta känns bra inför helgens klasser i perstorp.
 
Nu ska vi åka och hämta världens bästa Maja på tågstationen!! Åh vad detta kommer att bli kul!!
 
Love u guys!!