intensiv helg

Tung helg och väldigt trött nu. I fredags efter skolan åkte jag en snabbis till jobbet och hälsade på Elina. Efter det så skyndade jag hem och tog två fantastiskt härliga ridturer på först santos och sedan Fred efter jag hade gjort hela stallet. Skulle egentligen bara rida santos men det var så mysigt så jag snodde Fred med. Himla härligt. Efter det så kom jag in sent och käkade i soffan med mamma framför en bra film innan jag gick och la mig tidigt. Var fruktansvärt trött efter veckan som gått så det var himla skönt.
 
Klockan ringde tidigt på lördagsmorgonen och sedan jobbade jag hela dagen. Det var rätt lugnt framåt eftermiddagen då det började regna och blåsa. Mamma hämtade mig och körde mig hem och jag hoppade in i duschen, åt och bytte om innan hon körde mig till Lotta. Fick en liten mysig stund med lotta innan vi drog tillsammans till Dennis 18-fest. Hade en rolig kväll, jättekul. Var hemma rätt tidigt ändå och tog en dusch innan jag somnade gott.
 
Klockan ringde vid 10 idag för att jag inte skulle sova bort hela dagen och efter lite frukost framför TVen och en ipren mot huvudverken var jag redo för kemin. Pluggade några timmar innan jag tog en runda med fred. Gick in och duschade sen och efter det så åkte pappa och jag ut och övningskörde och det gick bra. Efter et har jag ätit och pliggat och nu ska jag sova. Är så fruktansvärt extremt trött och ser fram emot att bara krypa ner under täcket och sova.
 
Dröm sött älsklingar. Puss
 
♡
Give a little time to me... ♥

onsdag

Idag var det yrkesmässa på sannarp och jag gick på tre föreläsningar. Först var jag på jurist vilket inte intresserade mig över huvud taget. Sedan var jag på läkare som var intressant och något jag kan tänka mig att bli och sist men inte minst var jag på arbete utomlands som lät såå kul och jag skulle lätt kunna tänka mig att säsonga efter studenten och/eller jobba som au pair någonstans innan jag börjar plugga. Kommer nog behöva en paus efter gymnasiet. 
 
Det var slut vis 11 och då stack jag och matilda in till stan och käkade lunch innan vi skyndade tillbaka till skolan för jag skulle på hjärngymsmöte. Det var ett intressant och givande möte och det känns som bollen är i rullning på riktigt nu. Efter mötet så tog jag bussen till världens bästa anette för laserbehandling på min hand och efter det åkte jag hem.
 
Väl hemma tog jag en snabbis ner till Harry och hälsade på innan jag gick hem och ut i stallet. Tog en runda med Santos och det var första gången på oerhört länge som jag red så det var mysigt faktiskt. Sedan mockade jag och gjorde iordning stallet innań jag gick in och duschade och åt och nu sitter jag här. Jag ska faktiskt plugga nu för har en del (typ hur mycket som helst) att göra. Kan inte bestämma mig om jag ska ta sovmorgon imorgon eller om jag ska använda min sovmorgon till något produaktivt och sätta mig typ på espresso och plugga. Känns som det senare alternativet skulle vara det smartaste men det första det mest trovärdiga.
 
Igår hade jag bara så mycket så hann inte med bloggen, tyvärr. Hade en rätt oväsentlig skoldag och efter det ett besök hos sjukgymnasten. Efter det åkte jag och mamma upp till varberg för att Mulle skulle kolla på Olliver och han var såå fin. Helt fin i alla ben och leder osv. BRA JOBBAT Maja. 
 
Nu måste jag fortsätta. Puss
 
Men...

sen kväll

Klockan är snart halv 12 och jag är inte det minsta trött. Trött i alla muskler efter igår, men klarvaken i huvudet. Efter skolan idag åkte jag in till stan med Michis och väntade in Sofia innan vi fikade på Waynes. När vi klara mötte jag upp Michis och Lotta och pluggade lite med dom i en timme typ. När de skulle på spinning gick jag till biblioteket och satte mig där. Fysiken känns sådär. Jag gör mitt bästa. Mer än så kan man ju aldrig göra, så får det gå som det går.
 
Imorgon efter skolan blir det till min sjukgymnast och sen ska det pluggas. 
 
Kort inlägg idag men det är bara för att det är så sent och jag behöver sova innan provet imorgon. Vi hörs. Natti
 
TVD 😍