Skidor och vänner

Har haft en fantastisk dag på Hestra med den bästa klassen i världen. gud vad kul vi hade. Jag ville verkligen ta vara på den här dagen så jag har verkligen åkt så länge jag kunnat. Tog en snabb lunch på 20 min och sen stod jag på skidorna igen. 
 
Nu har jag precis blivit klar med pluggandet för idag. Matteprov imorgon och biologiprov nästa onsdag. Lite inlämningar och läxor på det med. MMMM prima.
 
Idag för första gången på väldigt många veckor har jag känt mig riktigt glad. Jag har äntligen insett att jag inte längre tänker slösa tid på att känna saker för personer som sprider mer negativ än positiv energi. Känns underbart att kunna gå vidare med sitt liv efter det. 
 
Tänkte faktiskt gå och lägga mig snart för att vara pigg och glad till matteprovet imorgon. Kommer behöva alla hjärnceller vakna och redo att jobba Hoppas verkligen att det går bra, så mycket jag har pluggat på sista tiden. När jag slutar vad halv 12 ska jag direkt till gymmet. Det var alldeles för länge sen sist men jag har ju varit lite sjuk. Blir jag dålig igen efter imorgon så dör jag. Får vara lite försiktig. 
 
Natti natti älsklignar så hörs vi imorgon.
 
 

i soffan med biologiboken i knät

Som rubriken så finurligt meddelade så sitter jag i soffan och ska precis börja plugga. Har haft en rysligt dålig dag och har bara vela åka hem och dra täcket över huvudet och inte vakna innan vi åker kanarieöarna. Men det är helt omöjligt så jag få bara jobba på och kämpa. 10 dagar kvar!!

Jag var ute och skrittade med mamma och Olliver idag. Det gick bra och vi satt mest och pratade. Olliver fick skritta lite för Malin trodde att han skulle ha träningsverk idag. 
 
Imorgon bli det också en jobbig skoldag. Ska försöka lägga mig i tid så jag orkar komma upp imorgon med. Klockan ringer 06,06 så då måste jag vara pigg, glad och alert. Ni förstår säkert lika bra som jag att det är jag INTE. Vill mest döda någon så tidigt på morgonen. 
 
Nu MÅSTE jag plugga biologi och sen matte, kemi, ergonomi, svenska och samhäll. Vi ses i nästa liv.