oj vad skönt att denna tisdagen är över

Jag tycker att tisdagar är fruktansvärda. Jag har en extremt lång dag med extremt mycket matte och fysik och även om jag verkligen tycker att matte och fysik kan vara roligt ibland så är det något som verkligen är ansträngande och jag är alltid så trött på tisdagar så det är inte bästa kombon. 
Imorgon har jag en otroligt skön dag när jag börjar 11 och slutar 12,10. Ska rida på morgonen och på eftermiddagen ska jag träffa Emma och Lovisa. Ska bli superkul verkligen, har saknat mina blondiner. 
På torsdag är det vanlig skildag och på fredag ska jag upp till Göteborg till bokmässan för jag ska bli intervjuad. Efter det ska jag spendera i helgen i Göteborg hos Fabbe och det ska bli så mysigt. Längtar så mycket efter min tomte. 
 
Ville mest bara titta inom och säga hej så ni inte glömmer mig. Puss och hej.
 
 

hej igen

Det var ju inte igår jag skrev här och jag är ledsen för det. Jag kommer väl helt enkelt aldrig vara den exeptionella bloggaren som uppdaterar maniskt. Ni som läser min blogg och gillar det jag skriver, så extremt mycket kärlek till er. Ser att det ändå är några tappra läsare inne varje dag trots att jag inte har uppdaterat sen i våras. Får väl förslka skriva lite oftare då, även om jag inte riktigt kan lova att jag skriver varje dag.
 
Vad har jag gjorrt idag då? Jo imorse på min sovmorgon så var jag ute och red på min älskade Fascino. Han var så fin och det är ett otroligt härligt sätt att börja dagen på att gå ut och rida i den friska morgonsolen. Efter det gick jag in och tog en dusch innan jag körde till skolan. Först hade vi biologi och då labbade vi med blod och potatis. Efter det hade jag håla i 2,5 h så jag gick först och åt och sedan satt jag och pluggade innan jag hade mikrobiologi där vi också labbade. Har alltså haft en riktigt praktisk dag. När vi hade slutat körde jag hem och gick ut med Douglas innan jag städade och sedan har jag mest pluggat ikväll. 
 
Är riktigt trött så börjar nästan bli redo för sängen snart. Först ska jag packa en väska för i helgen blir det Göteborg, äntligen. 
 
Hoppas allt är bra med er med. puss
 
åh lilla Lasse, det var länge sedan