shoooo

Idag så har jag varit i skolan, trååååkigt!! Men på eftermiddagen fick jag rida mina söta ponnys! Coco fick gå lite på slingan medans Goldie fick gå lite barbacka i padocken!
I tisdags så tränade jag Coco för första gången på 8 månader. Gick toppen för att vara första gången tycker jag. Han gjorde verkligen sitt bästa men blev lite trött på slutet.
Igår tränade jag Goldie. Hon hoppade fint och det blev en bana på 1.10 i slutet så jag var nöjd!
Nej nu ska jag kolla lite på The Vampire Dairies!
Puss från JuliaDålig uppdatering!

Sorry för dålig uppdatering men det här har hänt sen sist!
Lördag: Tävling i Åstorp med Goldie. Hon var toppenfinn i båda klasserna och jag kom 2:a i första men fick ett stopp i andra. Ett missförstånd mellan oss och jag vet inte riktigt vad som hände.
Söndag: Red Coco på morgonen och sen kyrkan med trevliga människor. Lyckades göra bort mig också! Efter det direkt ner till Goldie och skrittade ut henne en sväng. Jag tog även hand om de andra tre hästarna.
Och idag så var jag i skolan. Helt ok faktiskt!Sen har jag ridit både Lasse och Coco och nu snart blir det massage!
Puss från Julia


Söt ponny

Tagga Åstorp imorgon!

Shoo! Dagen har till största del spenderats i skolan. Hade inte alls så jobbiga ämnen idag så det var rätt soft. Efter skolan så longerade jag Coco. Riktigt kul att se hur snygg han faktiskt är när han jobbar riktigt, riktigt bra. Sen stack jag till Goldie och red och gjorde henne fin till tävlingen i Åstorp imorgon! Men nu ska jag kolla på film så ciao!!
Puss från Julia


Min fina ponny