I paradiset dag 2

Även denna dagen har haft helt fantastiskt väder. Vi gick upp rätt tidigt imorse och jag var helt sjukt trött. Efter frukosten åkte vi till en marknad och kollade lite. Haha det är lite läskigt när de som har affärerna drar i en och vill att man ska köpa deras grejer.
 
Vi kom tillbaka till hotellet precis innan lunchen så vi gick bara direkt och åt. Efter det la vi oss i solen och bara slappade. Jag sov rätt mycket trött som jag var. När jag vaknade sista gången så var klockan typ tre och då gick jag tillbaka till rummet och bytte om till träningskläder sen gick jag till gymmet. Sprang en stund på bandet och gjorde några maskiner. Sen klockan fyra började body-shaping passet som jag också gick på. Det var roligt men riktigt riktigt jobbigt. Känner att jag kommer ha rejält med träningverk imorgon.
 
När jag kom tillbaka till rummet så var bara pappa här så då bestämde vi oss att gå och motionsimma en stund. Det var väldigt jobbigt faktiskt. Kanske för jag redan var rätt trött i alla muskler. Men vi simmade en stund och sen gick vi tillbaka. Nu sitter jag här och bara slappar efter en lång dusch.
 
Jag älskar Turkiet och jag älskar vårt hotell. Det är så anpassat till allt och det finns hela tiden något att göra. Ikväll blir det nog bara middag och sen kommer vi nog bara sitta i baren och snacka. Lika bra att gå och lägga sig i tid när man håller igång så mycket på dagarna.
 
här är lite bilder från hotellets hemsida iaf:
 

I paradiset!

Jag har kommit till paradiset, helt klart! 
Flygresan gick bra och allt däremellan flöt på. När vi kom fram till hotellet blev vi helt chockade för det var helt sjukt fint! Vi kon in i enorm lobbåldrar det såg ut som i en film typ! Hotellområdet var så stort så när vi skulle ta oss till den byggnaden där våra hotellrum låg så fick vi åka en en golfbil med plats för 8 personer typ! vi såg inte så mycket av Hotellområdet då för det var så mörkt! (Vi anlände klockan två på natten turkisk tid). Vi gicegocentrisk la oss runt tre då vi packat upp och installerat oss. Jag, mamma, pappa och Linnea bor i ett riktigt fint hotellrum medmflera rum och jättefint badrum! 
 
Imorse vaknade jag tidigt och kollade ut genom fönstreT och såg klarblå himmel och strålande sol. Runt halv tio gick vi alla och åt frukost och möttes av en chock när vi kom in där. Det är enormt med mat och det finns i princip allting man kan önska sig. Efter en promenad runt Hotellområdet gick vi och bytte om till badkläder. Sen låg jag hela förmiddagen och slappade i solen. 
 
Det som är så roligt med vårt hotell är att man aldrig har tråkigt för det finns tennisbanor, badmintonbanor, pingisbord, fotbollsplaner, motionsimbassänger, vattenrutchbanor, spa, gym, golfbanor, hotellets privata strand, och olika aktiviteter hela dagarna. Så efter en lika fantastisk Lunch så gick jag och Vincent och spelade badminton och pingis. När vi hade tröttnat på det gick vi till gymmet och gymmade en timme. Efter det var det ett step-up pass som vi var med på. Efter det var vi rejält svettiga och trötta så vi tog ett dopp i poolen innan jag gick upp och duschade och nu sitter jag här. Jag är rätt trött nu så jag ska vila en stund innan vi går och äter! Ska ta lite bilder imorgon!
 
saknar er i Sverige!
 

Mot sommaren

Nu Åker jag till Turkiet! Jag hann inte fixa några tidsinställda men jag bloggar på plats! Nu ska jag snart stiga på planet så jag hinner inte blogga mer!
Puss