Hallå hallå

Förlåt mina älskade men jag har haft fullt upp i skolan den här veckan och kunde därför inte blogga något alls. Hoppas att ni ändå har haft en underbar vecka med massa roliga saker om har hänt. I söndags kom jag femma i LB+5 med en runda som jag verkligen inte var nöjd med. Men på träningen i onsdags hoppade Olliver verkligen super. Vi fick in ett bra flyt och hoppade en bana på 1.10 där oxrarna låg på 1.20. Fina fina hjärtat.
 
Så härligt med fredag eller vad säger ni? Jag känner mig dock väldigt stressad för jag har lite som jag måste få gjort i helgen, däribland en slöjdutvärdering och så har jag ett engelska prov på måndag. Även om jag redan har riktigt bra betyg och nu fått några efterläntade A, så måste jag verkligen jobba in i det sista för jag är sådan som person. 
 
Jag försöker få tag i Erica för jag vill att hon ska komma hit och fota lite och snacka! Saknar henne massor.
Sen ska jag förstås rida Olliver, men jag tror att jag gör det senare ikväll för det är så otroligt varmt nu. 
 
Åhh, jag hade så gärna velat va med Sofia och bada i poolen men hon är ju på piano på fredagar så jag får sitta här i min ensamhet istället. Kanske försöker dra ihop ett gäng och åker och badar, men jag får se.
 
Nu får jag börja plugga lite så jag känner mig lite mindre stressad. Puss hejj 
 
 
 

Första klassen

Två pet i omhoppningen i första klassen men han hoppade riktigt bra! Nu taggar vi LB+5!

Lördag igen

Ås så härligt med helg, tycker ni inte det. Igår blev det knappt någon bloggning men jag har faktiskt en ursäkt. Direkt när jag kom hem från skolan igår så kom Linnea och pappa hem med lilla Barny. Han är helt bedårande och man vill bara pussa på honom hela tiden. Iaf, efter att vi hade varit lite med Barny var vi tvugna att gå ut direkt i stallet för jag och Linnea skulle träna dressyr. Jag hade inte tränat dressyr på ett tag så jag hade inte så stor förhoppningar men oj så fin han var. Fick kommentarer från Malin att hon aldrig har sett Olliver så fin eller sett mig rida så bra. Hon sa även att jag har förändrat min sits till mycket bättre och det var så otrióligt kul att höra då jag har jobbat väldigt hårt med det på senaste. Även Fred gick bra. 
 
När vi kom hem så spolade jag av Olliver och sen så släppte jag ut honom. Efter jag hade gjort klart stallet så gick jag in och duschade och valpsäkrade mitt rum. Inga sladdar på golvet där inte. När jag var klar stack jag hem till Sofia där jag spenderade min kväll. Hade lika roligt som alltid och herregud vad vi skrattade. 
 
Idag så har vi varit nere och lämnat Linnea i Perstorp där hon mötte upp familjen Martinsson. Nu när Linnea inte är hemma så får jag spendera lite kvalitetstid tillsammans med hundarna. 
 
Nu har jag vaktat Barny när pappa har varit och handlat men det var inget svårt jobb eftersom han låg och sov hela tiden. Han är som en sån docka som man skruvar upp. När man har skruvat och släpper så är det fullt ös en stund och sen dör energin igen. Så söt. Har tagit massa bilder som jag tänkte lägga ut ikväll. 
 
Nu ska jag ut och rida för jag ska både rida Fred och Olliver idag. Sen blir det att göra Olliver fin för jag ska åka ner till Perstorp imorgon och hoppa LB och LB+5. Så jag har ca 6 timmar i stallet framför mig. Går jag ut nu så kommer jag nog in i en vettig tid så jag uppdaterar mer sen.