Åh vilken dag

Tänkte berätta öite om gårdagens Lucia: 
 
VIlken dagsäger jag bara. Jag kunde inte sova så jag vaknade runt fyra. Sen var jag vaken ända till klockan sex när klockan ringde. Då sprang jag upp och fixade allt. Fick inte i mig någon frukost och jag var helt klar när Alle  och Bella kom klockan tio över sju och hämtade mig. Sen var vi på skolan och lockade håret och klädde på oss. Efter det var det ett genrep och sen var det dags för det riktiga luciatåget. Det gick väldigt bra tycker jag. Vi sjöng alla och det lät fint tycker jag. Mitt solo gick bra tycker jag. Fick så många helt underbara kommentarer som gör att jag blev väldigt glad för. Sånna kommentarer gör verkligen min dag. Efter Luciatåget i skolan åkte jag med klass 9b och Gabriel och Filip till rådhuset och lussade där. Solot där gick också bra. Sen slutade jag klockan tjugo över 11.
 
Idag har vi bara varit i Ringenäs och åkt pulka. Vi hade sovmorgon så jag mötte upp Emil B utanför mitt hus vid tjugo över nio och sen gick vi till ringenäs. Väl där så åkte vi pulka en stund, sen gick jag sofia och Ida hem till sofia. Vi lagade mat, eller Sofia lagade mat och jag och Ida satt vid datan. Sen kollade vi på filmen "Modig". Mycket roligt hade vi. Det bliev senare än vad som var planerat så jag fick det stressigt sen när jag kom hem eftersom hästarna skulle in och allt skulle fixas i stallet, men jag uppskattar eftermiddagen jag fick med mina pinglor!! Gud vad jag kommer sakna Sofia nu när hon åker till Australien.
Väl hemma fixade jag stallet och tog in hästarna. Det var väldigt mörkt så jag hann faktiskt inte rida. Men Olliver reds ju igår så han mår inte dåligt av att vila. 
 
Imorgon ska jag och Olliver tävla. Ska bli så roligt för det är första tävlingen sen i Augusti. Hoppas att Olliver inte är för galen och faktiskt lyssnar på mig. Det blir bara en L:C och en L:C+5 i Styringe. Det har faktiskt aldrig ggått riktigt bra för mig på lussehoppet. Förra året kom jag femma med Goldie men det är enda placeringen jag har fått på lussehoppet. Jag har tävlat det med både Filur, Lancelot och Goldie. Tror aldrig att jag tävlade det med Coco. 
 
Inga höga förväntingar imorgon. Bara fina rundor och en ponny som är uppmärksam och lyhörd. Så ni ser mig inte rida massa ponnysvängar och sådant imorgon. Ska försöka få det filmat så jag kan lägga upp det här på bloggen. Skulle ni vilja att jag skulle göra något video inlägg?? Isåfall får ni skicka MASSA frågor till min mail eller kommentera detta inlägget. Kommer det in tillräckligt med frågor så gör jag ett videoinlägg. Är det något som du vill fråga mig så passa på!
 
två bilder sen lussehoppet 2009 med Lasse!

Lucia

Det blev en tom dag här igår på bloggen. Men det var bara för att jag bakade lussekatter med Sofia. Det var väldigt mysigt och herregud vad mycket skratt det blev. Kommer sakna henne som bara den när mitt psycho åker till Australien i tre veckor.
 
Jag tränade med Olliver idag och det gick rätt br. Han var väldigt stark och pigg men det var bara för att han var så glad. Han har ju inte hoppats på en månad pga min skada och allt. På tal om den så har jag rätt ont idag. Hoppas att det inte är på väg tillbaka. 
 
Imorgon är det Lucia i skolan. Jag ska faktiskt sjunga solo. Lite nervöst eftersom min hals är inte på min sida. Har fett ont och är hes! Vi får se hur det går imorgon. Det kan ju inte bli värre än att jag skämmer ut mig inför hela skolan. Nu måste jag sova för jag ska upp klockan sex för att fixa mig ! Haha jag testade min klädsel innan och jag ser inte klok ut. Skrattretande. Puss och Godnatt!
 
 
 

Gäst inlägg 1

Jag är en väldigt nära vän till Julia och får dagligen delta i eller höra om hennes liv. Det är något jag tror att hon uppskattar mycket, att få dela med sig och diskutera om hennes vardag med någon annan, för jag vet själv hur jobbigt det kan vara att bara gå runt och fundera på sitt hur man har det hela tiden. 
 
Vi pratar nästan också ofta i telefon, och i dem samtalen kan innehålla allt från hennes gudomliga sångröst till djupa diskussioner om livet och dess problem. Diskussionerna får mig oftast att må bättre och uppskatta det jag har mer, jag tror att alla behöver ha ”deep talks” som dem ibland, det kan ta bort lite av det som tynger ner vardagen för oss. 
 
Vänskapen mellan mig och Julia betyder obeskrivligt mycket, jag känner mig väldigt lyckligt lottad att ha henne i mitt liv. Alla förtjänar att ha någon som man kan dela verkligen ALLT med, någon som man aldrig behöver att vara rädd att säga vad som helst med. Det anser ajg nu att jag har fått och det är Julia. 
 
Jag tycker alla borde ha en sådan vän därför att jag känner mig så lyckligt lottad att ha någon att dela allting med, att ha någon att anförtro och att ha någon att söka stöd hos!
 
Tack för mig!