kallt!

Hejsan! Ledsen att jag inte har viarit så aktiv men jag har sovit en stund nu. 
Sitter och väntar på att det nya avsnittet ska släppas i vampire dairies. 
Är så grymt trött idag så det blir ingen vidare uppdatering. 
 

tjenare

Förlåt för dålig uppdatering igår men jag satt och pluggade hela kvällen det var därför.
Gud vad jag har ont i nacken och ryggen idag. Är jätte tråkigt och jag blir jätte ledsen av det för jag vill verkligen vara frisk och göra allt det jag brukar göra. 
 
Skolan idag var helt okej. Vissa lektioner var bättre än andra. Vi hade matteprov och det gick nog rätt hyfsat. Men det vet jag inte förens jag får tillbaka det. 
 
Jag har suttit med läxor hela eftermiddagen. Gjorde klart No arbetet, pluggade in det sista tills min och Emils redovisning och nu ska jag forsätta med engelskan.
 
Blev riktigt besviken härromdagen när jag skulle gå in och koll på det nya avsnittet av Vampire dairies och så kommer det inte förren på torsdag. Jaja ja får väl kolla då istället. Gud vad man längtar för jag känner på mig att detta avsnittet kommer bli grymt!
 
Nej nu måste jag fortsätta med engelskan! 
 
 
 

En händelserik dag.

Förstår att alla är nyfikna på vad som hänt mig så jag tänkte skriva det här.
 
Vi var ju massa från HFK som var på slottsmöllan för att först gå på brunch och sen femkamp. Vi gjorde först två grenar i femkampen och sen skulle vi rida på en sån rodeotjur. (sån som finns/fanns på wild west). Jag var rätt långt bak för vi var nästan 40 stycken. Men iallafall när jag tillslut ramlade av så landade jag som jag skulle göra en kullerbytta men jag landade på nacken och ryggen. Jag kände hur det knäcktes till i både ryggen och nacken och det gjorde fruktansvärt ont. Alla blev såklar jätte oroliga och sprang fram och sa att jag skulle ligga helt still men muskeln i ryggen krampade så jag låg typ och ryckte. Lea (en mamma) hött mitt huvud så jag kunde inte röra nacken om något där var riktigt skadat. Sen ringde de ambulansen och den kom fort. De måste ju vara jätte försiktiga med nacke och rygg eftersom det är så pass allvarliga saker så de fixerade mig med massa remmar och skydd och sånt så jag kunde inte röra mig över huvud taget. 
 
Väl inne på sjukhuset så mötte jag upp mamma och de rullade mig till ett rum där jag fick ligga. De undersökte mig och jag hade väldigt ont så jag fick inte ta av alla nackskydd. Sen var och röngtade mig i två olka röngten apparater. Var väldigt ledsen för de fick klippa sönder min tröja och min nya bh så det var inte kul. Efter det rullade dom tillbaka mig till mitt rum och sen var det bara att vänta på provsvaren. Allt såg bra ut och det var inget som var brutet som tur var. Efter de hade lossat på fixeringen (riktigt trött på att inte kunna röra mig efter två timmar) så var jag tvungen att vara kvar några timmar för att se att något inte hände. 
 
NU har jag äntligen kommit hem och har väldigt ont i nacken och ryggen men lever och är glad!
 
Så det har varit en händelserik dag!