Mysdag idag

Slutade halv 12 i skolan idag så det var skönt. Stack direkt in med Matilda och Anduena in till stan och Anduena stack och tränade medan jag och Matilda hade mys och bara kollade i affärer. Sen åkte Matilda och jag mötte upp Andu igen och så umgicks jag med henne tills Sofia kom. Jag och Sofia var och fikade o snackade massa.

Nu är jag hemkommen och ska sätta mig och plugga, precis som vanligt. Aja. Sånt är livet om man går natur. 

Ha det bäst. Pussss


Helt död!

Är på hotellet nu efter en sjukt lång dag. Det började med att vi vaknade och gick och åt frukost sen åkte vi nästan direkt. Vi har kört hela kustremsan från Santa Barbara hit där vi är nu och jag har helt glömt bort vad det heter. Här ska vi sova en natt och imorgon ska vi till San Fransisco. Bilresan tog ungefär 6,5 h och då stannade vi två gånger. Första gången köpte vi milkshake och det var den godaste milkshaken jag någonsin smakat. Andra gången för lunch. Vägen är fantastisk då man kör längs bergen och har vattnet på ena sidan. Underbart fin utsikt. 

Nu ska vi snart gå och äta kvällsmat. Det blir antagligen fisk för vi är i en fiskar-Stad typ. Vi hörs senare.

Pusss Hejsan

Nu har vi vaknat och ska gå och äta frukost! Det är så jobbigt med tidsskillnaden för jag vaknar klockan 3 på morgonen och har svårt att sova. 
Idag ska vi vidare upp mot San Fransisco och det är massa timmar i bild. Hotellet har wi-fi så jag kan uppdatera men man vet aldrig hur bra internetet är så vi får se. 

Hoppas att ni har det asbra hemma så hörs vi sen!