onsdag

Idag var det yrkesmässa på sannarp och jag gick på tre föreläsningar. Först var jag på jurist vilket inte intresserade mig över huvud taget. Sedan var jag på läkare som var intressant och något jag kan tänka mig att bli och sist men inte minst var jag på arbete utomlands som lät såå kul och jag skulle lätt kunna tänka mig att säsonga efter studenten och/eller jobba som au pair någonstans innan jag börjar plugga. Kommer nog behöva en paus efter gymnasiet. 
 
Det var slut vis 11 och då stack jag och matilda in till stan och käkade lunch innan vi skyndade tillbaka till skolan för jag skulle på hjärngymsmöte. Det var ett intressant och givande möte och det känns som bollen är i rullning på riktigt nu. Efter mötet så tog jag bussen till världens bästa anette för laserbehandling på min hand och efter det åkte jag hem.
 
Väl hemma tog jag en snabbis ner till Harry och hälsade på innan jag gick hem och ut i stallet. Tog en runda med Santos och det var första gången på oerhört länge som jag red så det var mysigt faktiskt. Sedan mockade jag och gjorde iordning stallet innań jag gick in och duschade och åt och nu sitter jag här. Jag ska faktiskt plugga nu för har en del (typ hur mycket som helst) att göra. Kan inte bestämma mig om jag ska ta sovmorgon imorgon eller om jag ska använda min sovmorgon till något produaktivt och sätta mig typ på espresso och plugga. Känns som det senare alternativet skulle vara det smartaste men det första det mest trovärdiga.
 
Igår hade jag bara så mycket så hann inte med bloggen, tyvärr. Hade en rätt oväsentlig skoldag och efter det ett besök hos sjukgymnasten. Efter det åkte jag och mamma upp till varberg för att Mulle skulle kolla på Olliver och han var såå fin. Helt fin i alla ben och leder osv. BRA JOBBAT Maja. 
 
Nu måste jag fortsätta. Puss
 
Men...

Kommentera här: