Åh vilken dag

Tänkte berätta öite om gårdagens Lucia: 
 
VIlken dagsäger jag bara. Jag kunde inte sova så jag vaknade runt fyra. Sen var jag vaken ända till klockan sex när klockan ringde. Då sprang jag upp och fixade allt. Fick inte i mig någon frukost och jag var helt klar när Alle  och Bella kom klockan tio över sju och hämtade mig. Sen var vi på skolan och lockade håret och klädde på oss. Efter det var det ett genrep och sen var det dags för det riktiga luciatåget. Det gick väldigt bra tycker jag. Vi sjöng alla och det lät fint tycker jag. Mitt solo gick bra tycker jag. Fick så många helt underbara kommentarer som gör att jag blev väldigt glad för. Sånna kommentarer gör verkligen min dag. Efter Luciatåget i skolan åkte jag med klass 9b och Gabriel och Filip till rådhuset och lussade där. Solot där gick också bra. Sen slutade jag klockan tjugo över 11.
 
Idag har vi bara varit i Ringenäs och åkt pulka. Vi hade sovmorgon så jag mötte upp Emil B utanför mitt hus vid tjugo över nio och sen gick vi till ringenäs. Väl där så åkte vi pulka en stund, sen gick jag sofia och Ida hem till sofia. Vi lagade mat, eller Sofia lagade mat och jag och Ida satt vid datan. Sen kollade vi på filmen "Modig". Mycket roligt hade vi. Det bliev senare än vad som var planerat så jag fick det stressigt sen när jag kom hem eftersom hästarna skulle in och allt skulle fixas i stallet, men jag uppskattar eftermiddagen jag fick med mina pinglor!! Gud vad jag kommer sakna Sofia nu när hon åker till Australien.
Väl hemma fixade jag stallet och tog in hästarna. Det var väldigt mörkt så jag hann faktiskt inte rida. Men Olliver reds ju igår så han mår inte dåligt av att vila. 
 
Imorgon ska jag och Olliver tävla. Ska bli så roligt för det är första tävlingen sen i Augusti. Hoppas att Olliver inte är för galen och faktiskt lyssnar på mig. Det blir bara en L:C och en L:C+5 i Styringe. Det har faktiskt aldrig ggått riktigt bra för mig på lussehoppet. Förra året kom jag femma med Goldie men det är enda placeringen jag har fått på lussehoppet. Jag har tävlat det med både Filur, Lancelot och Goldie. Tror aldrig att jag tävlade det med Coco. 
 
Inga höga förväntingar imorgon. Bara fina rundor och en ponny som är uppmärksam och lyhörd. Så ni ser mig inte rida massa ponnysvängar och sådant imorgon. Ska försöka få det filmat så jag kan lägga upp det här på bloggen. Skulle ni vilja att jag skulle göra något video inlägg?? Isåfall får ni skicka MASSA frågor till min mail eller kommentera detta inlägget. Kommer det in tillräckligt med frågor så gör jag ett videoinlägg. Är det något som du vill fråga mig så passa på!
 
två bilder sen lussehoppet 2009 med Lasse!