och så blev det söndag

Haft en otroligt mysig lördag med först sovmorgon till kvar över tio för att sedan ta en snabbis i stallet. Gick in och gjorde mig iordning och sedan åkte jag och mamma till stan. Jag gick i affärer medan hon var hos frisören och jag köpte en UNDERBAR handkräm och en tröja. När mamma kom in så åt vi lunch och gick sedan i lite fler affärer. 
 
Väl hemma så gick vi ut i stallet och jag hämtade Olliver. Hade bestämt mig för att rida trots att jag har gips. Orkar inte vara begränsad mer pga mitt gips. I början var det svårt hur jag skulle hålla tyglarna, men när jag kom på det så gick det bra. Mamma gick med oss med Santos och det var så härligt att komma ut i solen. Det kändes verkligen som vår. 
 
När vi kom hem igen så stack jag och pappa ut och övnningskörde lite och handlade. Det gick bra och var så roligt så. När vi kom hem så snackade jag med Harrys mamma som sa att de skulle ta med Harry till festen de skulle till för att de skulle vara andra barn där så jag får passa honom en annan dag istället, så det blev att Sofia kom hem till mig och hängde istället. Haha vi skrattade massor som vanligt. Vi hittade mina gamla videodagböcker från typ 2012 på datorn och skrattade tills vi grät. Helt fantastiskt. 
 
Imorgon ska jag på långpromenad med Erica vilket ska bli mycket mysigt och sen ska jag rida Olliver. På kvällen ska jag och mamma nog gå på bio. Vi ska luncha hemma hos mormor och morfar också kom jag på. Känns som jag behöver planera upp min dag lite haha. Jag får vara spontan bara imorgon helt enkelt. 
 
Nu ska jag sova för jag är helt slut. Hoppas ni har haft en underbar dag också. Kul att se att så många har tittat in här under dagen, hoppas ni stannar!
 
pussss
 
tidigare idag 
1 Anonym:

skriven

Hur gammal är Harry som du passar? Hade vart kul att veta:)

Svar: Harry är 2 :)
Julia Nilsson

Kommentera här: