trött i heeela kroppen

Äntligen så sitter jag ner och vilar för första gången på hela dagen. Skolan var helt okej idag. På idrotten sista lektionen s körde vi bollsporter mot den andra klassen och det var faktiskt roligt. Vårt lag vann alla matcher. Direkt efter skolan kom morfar och hämtade mig och så hämtade vi ut en av mina böcker på biblioteket. Morfar skulle sedan till ÖB för att köpa något och jag kom då på att jag lika gärna kunde träna då, så skulle jag slippa stressa till gymmet sen efter jag hade ridit. Så jag hoppade av där och det var sååå skönt att gymma vid den tiden. Det var typ INGET folk. Typ högst 10 pers på hela gymmet så jag var mycket nöjd över detta. Jag körde i nästan en och en halv timme och sen kom mamma och hämtade mig och så skyndade vi oss hem och gick direkt ut i stallet.
 
Vi red på Tiarp idag och Olliver var riktigt fin. Blev så glad då han inte är riden ordentligt på hela veckan. Kändes riktigt riktigt bra faktiskt. Imorgon ska vi åka till Tiarp igen och om jag inte har allt för mycket träningsverk eller är för trött i musklerna så blir det gymmet igen. Annars ska jag åka och shoppa lite med mamma och Linnea. På kvällen ska jag jobba och sen ska jag direkt vidare till några kompisar. Sover nog hos Sofia sen men måste hem relativt tidigt på söndagen för sen blir det träning för Malin. 
 
Hur har eran fredag varit? Är det fest eller slappekväll som gäller nu? För mig är det slappekväll. Är så otroligt trött så ska nog lägga mig med lite godis och en bra bok och vänta på smset från han som gör så hela världen stannar. Om han smsar vill säga. 
 
 
 
1 Linnea:

skriven

Kolla gärna bloggen!! Kram

Kommentera här: